Надуване/услуги

Доставката на ненадутите балони е за сметка на клиента, с избран от него куриер. За куриерите Спиди и Еконт ползвате стандартната отстъпка.

Извън София, всички парти артикули и балони ( без услуги ) се доставят по тарифата и работното време на куриерските фирми Спиди и Еконт, по предпочитание на клиента.

Услуги – надуване на балони с хелий, надуване на балони с въздух или доставка на декорация.
За момента услугата е активна само за София и региона. За заявка за срок по-малък от 24 часа, моля, свържете се с нас по телефона.

Цени на услугите:
Надуване на балони с въздух : базисна цена от 0,20 лв за брой надут балон.
Надуване на балони с газ хелий : базисна цена от 1,10 лв за брой надут балон с размер 26-30 см ( размери B85, R90 или G90 – ако балоните не са отпечатани при нас, най-вероятно са по някой от тези класификатори) или 1,30 лв за брой надут балон с размер 30-35 см ( размери B105, R105 или G110 )

При особени случай – декорация, организиране на промоутъри или по-специфично аранжиране, се начисляват допълнителните разходи за време, брой работници, материали, монтаж/демонтаж и съответно цената може да варира.

Доставката/ транспорт на услуги е спрямо района на София – между 5 и 10 лв, за Божурище, Банкя, Панчарево и други, доставката е между 10 и 15 лв.

Плащане :

Можете да платите с наложен платеж при доставка на стоката, по банков път, преди получаване на стоката.

Издаване на фактура : Стоката ви ще пристигне с касова бележка. Моля, уведомете ни предварително или в законовия срок за издаване на фактура. След изпращане на стоката, фактури се изпращат в ел. формат или ако ви е необходим хартиен формат на документа – за сметка на клиента.

Поръчки без валиден мобилен телефонен номер не се приемат.